cinenden naar het hoge noorden

Ochtend in Ramberg

En de volgende is eerder dan verwacht.... maar ik voelde vanmorgen een bonusverhaaltje opkomen....

Onze cabin is prima te verwarmen... gisterenavond heb ik voor dat we naar bed gingen ons slaapkamer raam lekker open gezet... het fijne geluid van de zee heeft zo'n rustgevend effect.

Vanmorgen werd ik wakker van telkens een 'ping' buiten.  We konden maar niet vinden wat dat geluid veroorzaakte. Cindy had inmiddels een heerlijk potje koffie gezet en we hebben heerlijk op onze veranda buiten ontbeten... en ook nu weer elke paar minuten....'ping'......'ping'. Na een tijdje werd ons duidelijk wat dit geluid veroorzaakte... het kwam uit de tentjes voor ons in het gras.... Het bleek het signaal te zijn dat de mensen in die tentjes ontdooit waren.... één voor één gingen deze bodybungalows open en kwamen er levende wezens te voorschijn.... je kon echter nog niet duidelijk zien wat de voor of achterkant was of onder en boven, zo goed waren ze ingepakt. Sommige leken op vrouwen met zo'n verschrikkelijke pikkenverschrikker (lees thermo ondergoed) aan.... en dan lekker op een eenpittertje proberen eitjes te koken.... wat een arremoe....

Ook opende de lijklogementen (campers) en de (kadaver)caravans zich langzaam maar zeker.... en wat daar uit tevoorschijn kwam was al niet veel beter...

Zittend op onze veranda zaten wij te fantaseren over een volgende vakantie... het lijkt ons leuk weer eens een cruise te gaan maken... waar je elk uur van de dag alles kunt eten en drinken wat je wilt, je eigen pleetje hebt en verder van alle andere denkbare gemakken bent voorzien.

Verder is het hier meer dan geweldig... wat een prachtig oord is het hier. En wat een fijne plek is dit... heerlijk (warm) huisje, een zonnetje en fijn gezelschap... Tis hier fantastisch !!


Op deze zondag is mijn gedachte ook bij de Heer.... en dat wij Hem zo dankbaar zijn.

(Vooral om het feit dat Hij mij te mooi heeft gemaakt om te kamperen.)


Bedankt en tot de volgende...

Cinenden


Reacties

Reacties

Willem

Praise the Lord.....🍳🎂🍻🛳🚢🛥

Tessa

Wat een genot om anderen te zien kamperen. Heerlijk hoor een kacheltje. Foto zijn weer goed en jullie genieten, wat wil je nog meer.

Edwin

Halleluja!!!

Steefie en Essie

Hahahahaha, zo herkenbaar!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!